Curs imprimare 3D - Certificat de participare

Dragă student ROSE UMC din cadrul proiectului Creșterea performanței studenților Facultății de Electromecanică Navalăștiai că poți să devii propriul tău antreprenor în Industria 4.0, folosind servicii de imprimare 3D?

Poți beneficia gratuit de  propria ta imprimantă 3D participând în cursa pentru obținerea unui loc în cadrul cursului de Imprimare 3D Aditivată. Cursul se va desfășura în luna septembrie. Numărul de imprimante este limitat, deci grăbește-te! Ai timp doar 3 zile să confirmi participarea ta.

Cum mă înscriu? Răspunzi cât mai repede la mini-chestionarul din platforma proiectului.

Toți participanții la curs vor primi gratuit o mini imprimanta 3D, un certificat de participare și o surpriză ce constă într-un stilou 3D.

De asemenea, te vei conecta cu noile tendințe în Ingineria 4.0 și poți beneficia de noi cunoștințe din tehnologia 3D de imprimare aditivată.

Imprimanta 3D o poți utiliza să-ți construiești propriile machete 3D și pe mai departe în timpul facultății în cadrul disciplinelor de specialitate și chiar la proiectul de diplomă.

Ce poți face cu o imprimanta 3D? Vezi aici : Imprimante 3D impressionnant - YouTube

Cine se poate înscrie: Orice student anul I din cadrul grupului țintă ROSE AG187 Creșterea performanței studenților Facultății de Electromecanică Navală.

Ce ai de făcut: Confirmă participarea în platforma proiectului până în data de 14.07.2022.

LINK CONFIRMARE: Chestionar Curs imprimare 3D - Certificat de participare (cmu-edu.eu)

Last modified: Tuesday, 1 August 2023, 10:28 AM